“Je kunt de windrichting niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen.”

Over Cordys

Onderwijs is een van de belangrijke motoren van onze samenleving. Dankzij onderwijs kunnen mensen zich immers persoonlijk ontwikkelen. Daarnaast draagt onderwijs in belangrijke mate bij aan maatschappelijke groei. 

Cordys steunt onderwijsorganisaties en allen die hierbin­nen werken om hun kwaliteiten verder te laten groeien en plaatst zich graag in het hart van deze veranderingsprocessen. De Romeinen meenden dat het hart de zetel was van het gevoel én van het verstand. Het Latijnse woord voor hart (cor) is een goede metafoor voor de manier waarop Cordys wil werken: met gevoel én met verstand. 

Wij streven ernaar om in innovatietrajecten mensen en organisaties inzicht te geven in zichzelf, in de (landelijke) ontwikkelingen en in de effecten hiervan voor de organisatie: inzichten die de basis zijn voor verdere professionele groei. De kwaliteit van ons werk wordt bepaald door de bewuste keuze voor een kleinschalige organisatie. De lange praktijkervaring die ieder van de Cordys teamleden bezit, maakt het mogelijk om met geringe kracht op de juiste plaats een belangrijk effect te bereiken.

Plezierig samenwerken is een heel belangrijke drijfveer!

Onze publicaties

Bekijk publicaties >

Neem contact met ons op

Je kan ons snel een bericht sturen met je vraag of opmerking met betrekking tot Cordys. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Not readable? Change text. captcha txt